Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Válogatott meghívások
2014. júl. 18.
A korosztályos országos bajnokságokon, valamint az év közben elért eredményeknek köszönhetően három váci atléta is meghívást kapott a válogatottba. Fedor Benjámin az ifjúsági U18-os válogatottban Budapesten, az Ikarus pályán képviselte Magyarországot a Cseh-Szlovák-Magyar hármas viadalon távolugrásban.
 ... bővebben » 
 
I . Váci Éjszakai Jótékonysági Futóverseny
2014. júl. 15.
Ilyen még nem volt! - mondhatjuk bátran a 2014. Augusztus 9-én első ízben megrendezésre kerülő I . Váci Éjszakai Jótékonysági Futóversenyre. A Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány által életre hívott, a Váci Férfi Kézilabda Sport Egyesület, valamint a Royal Fitness Klub közös szervezésében megvalósuló verseny nevezési díja teljes egészében jótékonysági célra fordítódik: az összeget az Európa bajnokságon induló Kálmán Krisztina paralatlétának adják át a helyszínen. Ez a futás érte - tágabb értelemben pedig értük -, vagyis azokért a sérült Váci sportolókért szól, akik öregbítik a város hírnevét. Továbbá: az esemény médiatámogatója a VácOnline.hu szerkesztősége karöltve a Váci Férfi Kézilabda Sport Egyesülettel ezen az estén egy nagy, a város sportéletét érintő bejelentésre készül.
 ... bővebben » 
 
Közel volt a dobogós hely Luzernben
2014. júl. 15.
A luzerni Világkupa harmadik versenynapján ismét borongós, 15°C-os időjárás fogadta a verenyzőket. Ezen a hideg, esős napon az "A" és "B" döntőket rendezik meg. A három magyar egység közül, a könnyűsúlyú kétpár evezős egységünk volt érdekelt a versenyszám "B" döntőjében.
 ... bővebben » 
 
Váci siker az Ironman Klagenfurt viadalon
2014. júl. 14.
2014-et írunk. Javában készülök a – már tavaly befizetett – első magyarországi hivatalos Ironman 70.3 versenyre, mikor is jött egy lehetőség, hogy a Pulmonary Hipertension Europe (PHA) és a magyarországi Tüdőér Egylet színeiben indulhatok a klagenfurti Ironman viadalon. Ez gyakorlatilag 3 hónapja fixálódott le és attól a naptól kezdve izgatottan vártam a „Nagy Napot”.
 ... bővebben » 
 
Elkezdte a felkészülést az NB III Közép-csoportjába sorolt Vác FC
2014. júl. 09.
A Magyar Labdarúgó Szövetség illetékesei megtartották a sorsolást, hogy a 2014-2015-ös bajnokságban az NB III-ban rajtoló csapatok melyik csoportba sorolva szerepelnek majd.  A közzé tett határozat értelmében a Közép-csoportba sorolt Vác FC-nek a következő csapatokkal kell mérkőznie ősszel: Bajai Labdarúgó SE, Bölcskei SE, Dunaharaszti MTK, ESMTK, Dabas SE, Gyulai Termál FC, Kozármisleny FC, Maglódi TC, Monori SE, Orosháza FC FK, REAC, Szekszárdi UFC, Szentlőrinci SE (újonc), SZEOL SC (Szeged, újonc), Videoton II.
 ... bővebben » 
 
Felkészülési rajt a női kézilabda csapatnál
2014. júl. 09.
Hétfőn, azaz július hetedikén kezdte meg felkészülését az őszi bajnokságra az Ipress Center-Vác élvonalbeli csapata. A jelentős mértékben átalakult keret edzőjének, Konkoly Csabának csaknem két hónap áll rendelkezésre az „összeszoktatásra”, hiszen a tervek szerint szeptember harmadikán rajtol a bajnokság. Az pedig várhatóan még júliusban eldől, hogy pontosan mikor és ki ellen lépnek pályára az NB I-ben induló csapatok.
 ... bővebben » 
 
Szabó Krisztián: a B-döntő negyedik helyéről az A-döntő negyedik helyére
2014. júl. 08.
Küzdelmesen alakult a 2014-es FIA Autocross Európa-bajnokság negyedik, csehországi Nova Pakában rendezett fordulója a Buggy 1600-as kategória címvédője, Szabó Krisztián számára. A magyar pilóta az előfutamok összesített eredményei alapján csak a 12. helyet tudta megszerezni, ám a B-döntőből feljutva végül egészen a 4. helyig harcolta előre magát.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Eredmények 161 - 168 / 662





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat